Apputveckling i Malmö
NATIVE, WEBB- OCH HYBRIDAPPAR

Apputveckling

Vi bygger framför allt nativeappar, men även webb- och hybridappar. Bluebell har både specialiserade Android- och IOS-utvecklare. Vi arbetar med den senaste tekniken och har god erfarenhet av att bygga användarvänliga applikationer.

Det är ofta en bra idé att få applikationen integrerad i verksamheten. En bra interaktion mellan app och hemsida är grundläggande för att skapa en helhetsupplevelse och ett professionellt uttryck. Samtidigt är det bra att säkerställa att de kompletterar varandra på bästa möjliga sätt.

Det är smidigt att ha en egen kontrollpanel för appen, där man enkelt kan ändra och lägga till innehåll, bilder, användare, produkter eller vad som är relevant för er. Panelen är enkel att använda även om man har låg kunskapsnivå. Du undviker att behöva få tag i oss hela tiden, bara för att ändra små detaljer. Att hämta data från vårt system sparar resurser och du får mycket mer kontroll som kund.

  • Skräddarsydd
  • Användarvänlig
  • Flexibel
När vi utvecklar appar är användarvänligheten extremt avgörande, så att användaren ha så stor nytta och glädje av appen som möjligt.
Skapa en app som stärker ditt företag

Skapa en app som stärker ditt företag

Vi lägger stor vikt vid att skapa appar som både är praktiska för användaren och stärker företaget. Den perkfekta lösningen är en kombination av de båda.

Applikationer kan användas på många olika sätt. I och med att användaren har den med sig överallt öppnar det upp för många olika användningsområden. Inte bara inom B2C-försäljningen, utan även inom B2B eller internt i organisationen.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

Appar med många användningsmöjligheter

Det finns många användningsområden för applikationer, som kan vara fördelaktiga för din verksamhet. Många tänker kanske främst på appen som ett försäljningsmedel, men den öppnar upp för fler perspektiv.

Appar kan t.ex. vara mycket användbara när företaget ska effektiviseras och om du vill skapa interaktion med dina kunder eller bara stärka ditt varumärke. Exemplen är många och appen kan helt klart lyfta verksamheten, även om den inte ger direktförsäljning.


  • Effektivisera verksamheten och underlätta arbetsuppgifter
  • Integration med andra plattformar
  • Närmare kontakt med kunder och användare
  • Sälja varor eller tjänster
  • Stärka varumärket
App Ideer
APP IDÈER

Behöver du idéer och förslag?

Om du behöver idéer och förslag på hur en app kan förbättra ditt företag, så kontakta oss. Vi hjälper gärna till att kartlägga olika vinklar där ditt företag har som mest nytta av en applikation.

Frågan är sällan om man kan ha nytta av en app, utan snarare hur och vilket tillvägagångssätt som fungerar bäst.

Native appar vs webbappar

Överväger du om det är en native app eller en webbapplikation som är rätt för dig? Vi granskar fördelarna och nackdelarna med de olika lösningarna. Inga lösningar är bättre än andra, utan beror på dina behov och projektets art. Med detta sagt kommer dock native appar ofta att vara vår rekommendation.

Hör av dig till oss om du är osäker på vad du ska välja.

Native
Webb
Hybrid
Kodning
Native
Native kodning
Webb
Container
Hybrid
Delvis container
Prestanda
Native
Webb
Hybrid
Pris
Native
Dyrast
Webb
Billigast
Hybrid
Medel
Funktioner
Native
Full tillgång till funktioner*
Webb
Begränsad tillgång till funktioner
Hybrid
Få begränsningar till funktioner
Installationsplats
Native
Webb
Hybrid
Plattform
Native
Separat utveckling för en plattform (t.ex. iOS)
Webb
Gemensam utveckling för alla plattformar
Hybrid
Delvis gemensam utveckling för alla plattformar
Notifikationer
Native
Webb
Hybrid
Kända användare
Native
SkypeTwitter
Webb
ForbesTrivago
Hybrid
FacebookInstagram
*Full tillgång till funktioner om inte mobiltillverkaren har egna begränsningar.

Tekniker vi använder

Vårt team är specialister på Android- och iOSplattformarna. Bluebell använder Java och Kotlin för vår Android-utveckling och Swift för iOS-utveckling. För kontrollpanelen använder vi Angular för båda plattformarna. Vi arbetar med flera teknologier men använder främst dessa:

Android Java

Behöver du få byggt en ny app?

Eller arbeta vidare på en applikation i Java eller Swift?

040-66 88 750
[email protected]