Referencer

Referencer

Hippotime - en smart bokningsplattform

Hippotime är en bokningsplattform med ett brett utbud av tjänster inom hälsa och hälsovård. Användaren kan enkelt hitta och boka tid hos lokala företag.

Vi har utvecklat en smart bokningsapp med en intelligent algoritm för att visa utbudet av företag inom olika kategorier, beroende på pris och avstånd. Vi har även utvecklat hela bokningssystemet från bokningstillfället till kvitto på beställningen.

Vi byggde också en avancerad kontrollpanel bakom, där företagsinformation, anställda, tjänster och tidsluckor etc. kan hanteras av Hippotime och den enskilda leverantören.

Primära teknologier: Java, Swift, Laravel och Angular

Hippotime
Ni har utvecklat ett bokningssystem som är lätt att använda och administrera. Så mycket tid vi sparar!
Peter Elmberg, ejer af Mundekulla
Mundekulla

Mundekulla - hemsida med skräddarsydda bokningar

Mundekulla använde två system plus ett manuellt system för att hantera sin hemsida och bokning. Det fanns inget på marknaden som kunde lösa uppgiften.

Vi utvecklade därför en logik för att kontrollera kundens speciella behov av rumsbokning och sängplatser. Hemsidan är byggt i Laravel med ett anpassat bokningssystem och motsvarande kontrollpanel i Angular. Plattformen är utformad för att enkelt kunna utvecklas med nya funktioner.

Primära teknologier: Laravel och Angular

Recept-app

En smidig recept-app med en databas av recept som kan delas upp i kategorier, som exempel vegetariskt, frukost, middag etc. Användaren kan också se tillagningstiden för recepten, ingredienser och tillredning för de olika rätterna.

Programmet är utformat för både Android (Java) och IOS (Swift) och har haft över 20.000 installationer.

Primära teknologier: Laravel, Java och Swift

Recept-app

Black Moon - tar bort blått ljus från skärmen

Det är särskilt det blå ljuset på telefonen som är mest skadligt för ögonen. Så det kan vara smart att ta bort ljuset när det är mörkt, till exempel på natten.

Black Moon är en applikation som utvecklats i Kotlin som tar bort blått ljus från skärmen. Det går in och skriver över allmänna skärminställningar som vanligtvis inte är möjliga.

Primär teknologi: Kotlin

Black Moon

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt!

+45 71 96 90 01
[email protected]