Referencer

Referencer

Min Klasse - App för klassgemenskap

Min Klasse är en app som är designad för att hjälpa föräldrar att organisera och hantera sina barns klassaktiviteter på ett enkelt och effektivt sätt.

Genom att erbjuda en intuitiv och användarvänlig gränssnitt kan föräldrar enkelt skapa och administrera en gemenskap för klassen, där de kan dela information, dokument och uppgifter med andra föräldrar.

För att uppnå detta har Bluebell utvecklat en smart och effektiv app i Flutter, som har släppts på Playstore och App Store.

Vi har också byggt en avancerad kontrollpanel där Min Klasse kan hantera skolor, klasser och föräldrars profiler.

Primära teknologier: Flutter, Laravel och Angular.

HippotimeBTB Emulsions - Hemsida med försäljning av produkter

Bluebell har utvecklat en snygg och användarvänlig hemsida för BTB Emulsions, som gör det enkelt för kunderna att hitta och köpa deras produkter. Hemsidan innehåller en omfattande produktöversikt med detaljerade beskrivningar som hjälper kunderna att hitta rätt produkter för deras behov.

Dessutom har Bluebell integrerat en kontaktformulär och annan kontaktinformation på hemsidan, så kunderna kan kontakta BTB Emulsions kundtjänst direkt om de har frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Primära teknologier: Laravel och Angular.

Ni har utvecklat ett bokningssystem som är lätt att använda och administrera. Så mycket tid vi sparar!
Peter Elmberg, ejer af Mundekulla
Mundekulla

Mundekulla - hemsida med skräddarsydda bokningar

Mundekulla använde två system plus ett manuellt system för att hantera sin hemsida och bokning. Det fanns inget på marknaden som kunde lösa uppgiften.

Vi utvecklade därför en logik för att kontrollera kundens speciella behov av rumsbokning och sängplatser. Hemsidan är byggt i Laravel med ett anpassat bokningssystem och motsvarande kontrollpanel i Angular. Plattformen är utformad för att enkelt kunna utvecklas med nya funktioner.

Primära teknologier: Laravel och Angular

Recept-app

En smidig recept-app med en databas av recept som kan delas upp i kategorier, som exempel vegetariskt, frukost, middag etc. Användaren kan också se tillagningstiden för recepten, ingredienser och tillredning för de olika rätterna.

Programmet är utformat för både Android (Java) och IOS (Swift) och har haft över 20.000 installationer.

Primära teknologier: Laravel, Java och Swift

Recept-app

Black Moon - tar bort blått ljus från skärmen

Det är särskilt det blå ljuset på telefonen som är mest skadligt för ögonen. Så det kan vara smart att ta bort ljuset när det är mörkt, till exempel på natten.

Black Moon är en applikation som utvecklats i Kotlin som tar bort blått ljus från skärmen. Det går in och skriver över allmänna skärminställningar som vanligtvis inte är möjliga.

Primär teknologi: Kotlin

Black Moon

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt!

040-66 88 750
[email protected]