Laravel utveckling av specialister
SNABBAST VÄXANDE PHP RAMVERK

Laravel-utveckling

Vi utvecklar alla hemsidor i Laravel, så att de kan byggas specifikt enligt dina behov.

Laravel har många fördelar. Det tar bort alla begränsningar som är kända från system som Wordpress, Joomla och Drupal. Samtidigt ger det dig möjlighet till en skräddarsydd lösning för dina behov där webbplatsen alltid kan vidareutvecklas med nya funktioner, detaljer och element. Detta oavsett om det handlar om funktionalitet, design eller hemsidans hastighet.

Laravel vs. Wordpress vs. Joomla

Se skillnaderna och anledningarna till att Laravel är det system som vi rekommenderar.

Laravel
Wordpress
Joomla
Utvecklingsmöjligheter
Laravel
Wordpress
Joomla
Hastighet
Laravel
Wordpress
Joomla
Funktionalitet
Laravel
Wordpress
Joomla
Säkerhet
Laravel
Wordpress
Joomla
Kodstruktur
Laravel
Wordpress
Joomla
Pris
Laravel
Wordpress
Joomla

SKRÄDDARSYDD LÖSNING

När är det en fördel att välja Laravel?

Det är särskilt fördelaktigt att välja Laravel jämfört med andra alternativ, om du vill ha en skräddarsydd lösning, där hastighet och säkerhet har hög prioritet.

Du får en webbplats som är mycket säkrare än de flesta alternativ. Behöver du en säker hemsida, med hög upptid, så är Laravel det bästa alternativet. Särskilt jämfört med Wordpress, där man lätt kan råka ut för intrång.

Vi sätter upp din Laravel-webbplats med SSL och Cloudflare, vilket gömmer serverns plats och programmeringsplattform så det är mycket svårare att skada din hemsida.

Slutligen är det värt att betona att du kan få en riktigt snabb webbplats med Laravel, utan onödiga tilläggsfiler och extra koder. Vi använder Google Cloud och kan optimera hastigheten med separata databasnätverk och CDN. På så sätt får du en högpresterande och snabb hemsida.

  • Skräddarsydd lösning
  • Stark kodstruktur / clean kod
  • Mycket hög säkerhet
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Snabb hemsida
Laravel utvecklar Malmö

Specialiserede Laravel-utvecklare

Våra utvecklare är specialiserade på Laravel, vilket garanterar dig högsta standard och att vi har den senaste kunskapen om systemet.

Laravel är ett ramverk för PHP och därför inte ett standard CMS-system. Det ger fria ramar för att utveckla och bygga din webbplats precis som du önskar. Om du föredrar ett CMS-system, så har vi en CMS-modul som vi lägger till i kontrollpanelen.

Vi har därför lösningar för alla, oavsett hur många eller få krav du har för funktionalitet, struktur och backend-kontrollpanel. Det ska vara enkelt och smidigt för dig att ändra innehåll eller skapa produkter / tjänster på hemsidan.

FRAMEWORK OCH HOSTING

Tekniker vi använder

Vi utvecklar främst webbplatser inom teknologierna Laravel och Vue.js. Kontrollpanelen är vanligtvis utvecklad i Angular. Vi använder oss av fler teknologier, men arbetar främst inom dessa:

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt!