page_46::pages.6tzDX8

Samarbetspartners

Bluebell har flera strategiska partnerskap med företag som bidrar till att stärka båda parternas verksamhet. Tillsammans kan vi erbjuda dig den bästa hjälpen inom alla områden. Det kan också handla om att vi delar med oss av vårt kunnande inom grafisk design, marknadsföring och webbutveckling som med t.ex. Ivækst och Leader.

Dessa företag samarbetar vi med idag:

advodan

ADVODAN är Danmarks största advokatkedja med 20 kontor och specialiserar sig på rådgivning av både små och stora företag. Vi använder ADVODAN som partner för kunder som behöver professionella råd om GDPR.

Vi samarbetar med advokat Malene Løkkegaard och advokat Louise Lecanda från Advodan Slagelse, vilka båda är certifierade persondatorrådgivare. De kan också erbjuda kvalificerad rådgivning om företagsstiftelse, ägaravtal och anställningsrätt.

ivækst

IVÆKST är en affärsportal som erbjuder råd och kurser för entreprenörer. Vi är aktiva expertbloggare på deras hemsida där vi delar vår kunskap och erfarenhet inom appar, webbplatser och marknadsföring.

IVÆKST gör det lättare för entreprenörer att driva en stabil verksamhet och vi är glada att vi kan bidra med bra guider och våra bästa tips.
Du kan också alltid hitta guider, nyheter, bra tips om appar, webbplatser och teknik, via vårt eget nyhetssektion här.

leader

Leader är en metod för att utveckla landsbygden utifrån lokala förutsättningar. Lokalt ledd utveckling genom leadermetoden drivs i geografiskt avgränsade områden. I varje område tar privat, ideell och offentlig sektor gemensamt fram en lokal utvecklingsstrategi där man kommer överens om vad man ska prioritera för insatser under kommande programperiod. Projekten inom lokalt ledd utveckling har en stor spännvidd över olika områden, bland annat innovation, kultur, miljö, företagande och integration.

Skåne är indelat i sju leaderområden, som har en egen utvecklingsstrategi, ett eget verksamhetskontor och en lokal aktionsgrupp. Bluebell stödjer företag och organisationer i utvecklingsarbetet för lokala Leaderprojekt i Skåne.

Martin Emond

Fotograf Martin Emond har bred kompetens inom foto och utför dels porträttfotografering såsom personalfoto, bröllopsfoto, skolfoto och familjefoto. Dessutom fotograferar han också företag, event, föreläsningar och produkter. Martin utför även enklare filmklipp för webb.

Han har en fantastisk förmåga att fånga situationer som blir bra ögonblicksbilder oavsett område.

page_46::pages.BZAHPU
page_46::pages.bmn6lr
page_46::pages.4bWxdp

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt!

+45 71 96 90 01
[email protected]