Swift utvecklingSwift utveckling
Swift
Native iOS utveckling med Swift

Swift-utveckling

Swift är det officiella programmeringsspråket för iOS som utvecklats av Apple själv med inspiration från Objective-C, Python och annan teknik.

Om du behöver få utvecklat en inbyggd iOS-app, är det ingen tvekan om att Swift är den bästa och mest framtidssäkra lösningen.

Det finns många fördelar att utvecklas i Swift, ett snabbt och effektivt språk, vilket är 2,6x snabbare än Objective-C och 8.4x snabbare än Python 2.7, enligt Apple.

Få hjälp från Swift utvecklare

Bluebell har specialiserade iOS-utvecklare i teamet som har arbetat med Swift i många år. Om du behöver feedback eller diskutera hur du kommer igång eller fortsätter med ditt app-projekt, är vi redo att vägleda dig.

Genom att välja Swift kommer du att dra nytta av följande fördelar:

  • Moderna kodspråk
  • Swift är betydligt snabbare än t.ex. Objective-C
  • Säker plattform
  • Open Source utvecklingsplattform
Swift är Apples officiella programmeringsspråk för iOS app utveckling.

Swift som plattform

Swift är plattformen där du har flest alternativ inom Apples begränsningar och du får en iOS-app med högsta prestanda.

Samtidigt är Swift det enda inbyggda programmeringsspråket för iOS och Apples egna, så om du vill ha en modern inbyggd applikation är det vägen att gå.

Swift är en utvecklingsplattform med öppen källkod som är säker och snabb. På många sätt är det den enda lösningen eftersom gamla programmeringsspråk som Objective-C från 1980-talet blivit föråldrat.

Swift som plattform

Tekniker i samverkan med Swift

När vi utvecklar Swift-appar gör vi det ofta i kombination med tekniken Laravel, Firebase och Google Cloud, beroende på vilken lösning du vill ha.

Om du föredrar en stand-alone applikation där logiken ligger lokalt kan den byggas utan annan teknik. Eller via Firebase, om du behöver en online-databas.

Om du vill ha en iOS med backend och databas använder vi Laravel som teknik. Det kommer att vara aktuellt med en backend i 9 av 10 fall. Vi har valt att arbeta i Laravel, eftersom det är det snabbast växande PHP framework, där både fart och säkerhet står högst upp.

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt!

+45 71 96 90 01
[email protected]